3 anotimpuri prin care vei trece si tu

Cand primim cate un curs pe care sa il postam pe LT Academy ne uitam sa vedem care e experienta celui care preda cursul. Si fiecare dintre traineri are de obicei o poveste in spate. Un parcurs. O cale. Vad tiparul asta atat de des in jurul meu in ultimul timp, ca la un moment… Citește mai mult »

Florian Colceag: O encliclopedie vie

Am vorbit cu cativa prieteni despre materialul video al domnului profesor Florian Colceag – pentru ca ma intereseaza tot timpul feedback-ul. Ma intereseaza sa stiu cum reactioneaza si ceilalti la informatiile pe care le ti le transmit sau le promovez. Si am intalnit pareri diferite – una dintre ele e ca e un trainer prea… Citește mai mult »

Ia o pauza! Tu cum procedezi cand vrei o pauza?

Steven Covey – in cartea sa despre “cele 7 obiceiuri ale oamenilor de succes” vorbeste despre unul dintre cele mai importante lucruri pentru a avea rezultate remarcabile: ascutirea fierastraului. Adica sa iti aloci timpul necesar relaxarii. Timp doar pentru tine! Atunci cand esti prins in multitudinea de activitati pe care trebuie sa le faci zilnic… Citește mai mult »

Incepe fiecare zi cu recunostinta

Am spus-o de sute de ori si probabil am sa o repet de cate ori o sa fie nevoie: una din cele mai mari forte din viata noastra e recunostinta. Intr-un interviu pe care Tony Robbins l-a luat lui Sir John Templeton (unul dintre cei mai mari investitori ai lumii), Tony l-a intrebat pe vestitul… Citește mai mult »

3 metode prin care îţi menţii puterea de concentrare

Se întâmplă să ai momente în care pare că duci o luptă pentru a-ţi menţine puterea de concentrare? Da…şi eu. Trăim într-o lume conectată în mod constant şi se pare că avem multe surse care ne pot distrage atenţia, mai ales pe internet. Să începi să faci ceva şi să te concentrezi, fie că este… Citește mai mult »

Doar 84 de medalii… un mic detaliu, record mondial!

Vorbeam la un moment dat cu Adi si m-a facut constient de un lucru pe care nu il aprofundasem chiar asa de bine. Prezentarea domnului profesor Colceag, daca o citesti cu atentie, contine pe undeva un numar foarte interesant: 84 de medalii olimpice. Pare un mic detaliu Si poti sa treci foarte repede peste numarul… Citește mai mult »

Viața, permanentă lecție și motiv de bucurie

LTAcademy (Life Transformation Academy) – LTA Nu ştiu cum este pentru tine viaţa, însă pentru mine este o permanentă lecţie şi-un motiv de bucurie.          Zilele trecute am primit de la o prietenă foarte dragă nouă, din Iaşi, un telefon care sună aşa: -      “Draga mea, te-am sunat să-ţi spun una din perlele Mariei (fetiţa… Citește mai mult »

Florian Colceag, un antrenor de genii prezent acum pe LTAcademy

Eu tot spun ca instruirea e importanta – am trait pe pielea mea ignoranta (cu suferinta aferenta) si am vazut ce inseamna cunoasterea. Stiu ce diferenta e intre a fi lipsit de informatie fata de a intelege ce se intampla. Si am o bucurie imensa cand cineva din sistemul traditional de invatamant sustine aceleasi principii,… Citește mai mult »

Doua lucruri esentiale atunci cand dezvolti o afacere

LTAcademy.ro De mai bine de 8 ani sunt antreprenor. Am inceput cu o afacere de network marketing, am continuat apoi cu un business propriu cu seminarii acum dezvolt partea de instruire pe online. Sunt multe diferente intre cele 3 si am scriu in viitor si despre asta, insa acum vreau sa scot in evidenta lucrurile… Citește mai mult »

Teorema lui Pitagora şi zugrăvitul apartamentului

LT Academy Se spune că un turist străin care făcea o excursie în frumoşii munţi ai României a rătăcit cărarea care îl ducea la cabană. A întâlnit un cioban care îşi păştea oile. Alături de cioban, fiul acestuia învăţa tainele păstoritului de la tatăl său. Turistul străin se apropie de cioban ca să afle informaţii… Citește mai mult »

LTA – platforma românească dedicată dezvoltării personale online

Studiile și sondajele elaborate de cercetătorii din domeniu arată că modul în care privim învățarea este cel mai important factor care ne sprijină capacitatea de a învăța. Astfel, modul în care sistemul de învățământ de astăzi privește relația succes/eșec, modelele de predare-învățare aflate în uz și rezultatele la examene din ultimii ani reflectă faptul că… Citește mai mult »

Tu ce faci azi pentru visul tau?

Când ai auzit sau ai spus ultima dată aş face orice să… sau am făcut tot ce am putut pentru…? Tu ai face orice pentru a-ţi împlini visul tău? Sa te alaturi  LT Academy.ro este ceea ce poti face astazi pentru visul tau iar el iti va fi recunoascator! Detaliile care tin de dezvoltare se… Citește mai mult »