3 anotimpuri prin care vei trece si tu

Cand primim cate un curs pe care sa il postam pe LT Academy ne uitam sa vedem care e experienta celui care preda cursul. Si fiecare dintre traineri are de obicei o poveste in spate. Un parcurs. O cale.

Vad tiparul asta atat de des in jurul meu in ultimul timp, ca la un moment dat e imposibil sa nu iti dai seama ca de fapt e o reteta. Si e o reteta pe care poti sa o folosesti constient ca sa daruiesti mai mult din ceea ce esti tu! Din pasiunea ta.

Uite care sunt cele 3 faze, cele 3 anotimpuri pe care le-am observat la majoritatea oamenilor care tin cursuri:

1. Anotimpul acumularii

Dintr-un motiv sau altul te intalnesti la un moment dat cu un curs care iti produce un “AHA”. Iti produce acel gand – “uau, de mult voiam eu sa aflu si eu ceva de genul asta”
Si te entuziasmezi si nu ramai doar la stadiul de simplu student ci devii din ce in ce mai interesat de domeniu.

2. Anotimpul expertului
Nu doar ca te interesezi de “tot ce misca” in domeniul respectiv, dar si aplici, incat deprinzi foarte usor toate abilitatile necesare.

Radiezi in jur din pasiunea ta. Se vede foarte usor ca iti place foarte mult ceea ce faci. Iar ceilalti se simt atrasi catre tine ca de un magnet.

3. Anotimpul lui “da mai departe”.
Ai suficient de multa experienta incat vrei sa ii inveti si pe altii.
Vezi in jur oameni care vor si ei sa faca la fel si iti doresti sa realizeze asta intr-un timp cat mai scurt si cu cat mai putine piedici.

Asta cred ca o reteta universala, cu cele 3 anotimpuri: Noi i-am zis generic: “Learn. Grow. Teach”

Anotimpurile astea le-am regasit la Adrian Niculescu profesor la scoala de HairStyling care ii poarta numele. Adrian a parcurs deja cele 3 anotimpuri si acum preda ceea ce a invatat si face cu pasiune – sa scoata in evidenta frumusetea parului feminin.

Adrian-niculescu-curs-Hairstyling

Adrian Niculescu – Curs Hairstyling

A pornit de la a participa la un curs de coafor si dupa nenumarate specializari in toata Europa, dupa mai bine de 9 ani de experienta in saloanele de lux din capitala, acum are cursurile lui proprii ca HairStylist.

Acum le ai pe  LTAcademy. Daca e un domeniu care te pasioneaza – iti vor folosi in anotimpurile 1 si 2.

Cand vrei sa devii HairStylist(a) – cel mai bine e sa inveti de la un expert! Adrian este unul dintre ei.

Te invit sa il accesezi, ai cursul AICI.

Sau poate (doamna sau domnisoara) – vrei sa inveti cum sa iti aranjezi singura parul. Si tie iti va folosi cursul de hairstyling!
Vin sarbatorile si sunt convins ca vrei sa arati impecabil. Si vei arata impecabil!

Curs Hairstyling