Ia o pauza! Tu cum procedezi cand vrei o pauza?

Steven Covey – in cartea sa despre “cele 7 obiceiuri ale oamenilor de succes” vorbeste despre unul dintre cele mai importante lucruri pentru a avea rezultate remarcabile: ascutirea fierastraului.

Adica sa iti aloci timpul necesar relaxarii. Timp doar pentru tine! Atunci cand esti prins in multitudinea de activitati pe care trebuie sa le faci zilnic – ai tendinta sa uiti ca e nevoie sa iti reincarci bateriile.
Si lucrul asta e absolut esential. Exista o energie a razboincului pe care sunt sigur ca o accesezi destul de des ca sa poti actiona – insa daca stai doar in energia razboinicului (luminii) nu poti experimenta si alte frecvente ale vietii.
( Am sa scriu intr-un articol viitor despre energiile astea. )
Calatorii-prin-sunet-pauza

Calatorii prin sunet

Pana atunci insa iti recomand sa ii asculti pe prietenii nostri de la Calatorii prin Sunet si sa accesezi produsul lor “Ia o pauza de pe LTAcademy.ro
Sunt 6 minute menite sa te re-calibreze si sa iti aminteasca de energia ta benefica. E nevoie si de relaxare. Stii foarte bine. De energie proaspata si revigoranta!Asa ca te invit cum spunea Covey la ascutirea fierastraului: Ia o pauza!
Gasesti cursul AICI
P.S. Stii bancul ala cu “Daca tu nu iti aloci timp pentru relaxare – roaga pe cineva sa se relaxeze pentru tine!” ? :)
Sau mai bine relaxeaza-te chiar tu! Acceseaza cursul aici
Relaxarea vine si de pe LTAcademy.ro!

Calatorii prin sunet