LTA – platforma românească dedicată dezvoltării personale online

Studiile și sondajele elaborate de cercetătorii din domeniu arată că modul în care privim învățarea este cel mai important factor care ne sprijină capacitatea de a învăța. Astfel, modul în care sistemul de învățământ de astăzi privește relația succes/eșec, modelele de predare-învățare aflate în uz și rezultatele la examene din ultimii ani reflectă faptul că acest sistem nu mai răspunde nevoilor de educație actuale. Acest fapt a generat la rândul lui dezvoltarea metodelor alternative de învățare, una dintre cele mai importante fiind învățarea online.

LTAcademy (Adina Amironesei)

LTAcademy

E important că din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de faptul că informațiile învățate în școală nu sunt nici pe departe suficiente pentru a trăi o viață împlinită și de faptul că doar dezvoltarea continuă ne poate crește adaptabilitatea în aceste vremuri de profundă transformare. Spun că e important deoarece, așa cum spunea Eric Hoffer: “În vremuri de schimbare, cei care continuă să învețe moștenesc lumea, iar cei care se opresc din învățat se găsesc excepțional echipați pentru o lume care nu mai există.” Mă bucur să prezint astăzi o echipă de oameni minunați care a venit în întâmpinarea acestei cereri de dezvoltare continuă elaborând pentru România o platformă online dedicată dezvoltării personale – Life Transformation Academy.

Platforma oferă cursuri sub formă video (gratuite și cu plată) destinate dezvoltării celor trei direcții importante: spirit, minte și corp. Fiecare domeniu vine în completarea celuilalt (asemeni pieselor de puzzle) și ne ajută să vedem mai mult din “The big picture”. Site-ul este optimizat pentru orice dispozitiv de conectare online, așa că tot ce avem nevoie pentru a intra este un smartphone/laptop/desktop și acces la internet. Trebuie doar să vrem să învățăm… :D

“Visul nostru este să facem “învățatul” atât de distractiv încât să nu-ți dai seama că înveți. Alături de comunitatea LTA toate cursurile sunt la “degetul tau mic””. – Echipa LTA.

By Adina Amironesei