Inceput de zi

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos! “VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie. Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor.... Citește mai mult »
  • 39 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 1 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

produsebiomag_produse_bio

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Durata: 12 minute

Continut curs:

Ti s-a intamplat sa ai zile in care sa te trezesti si sa simti ca “esti pe val”? Totul sa mearga foarte bine din momentul in care te ridici din pat, apoi pe drum, la munca toata lumea este ok, primesti multe raspunsuri afirmative, mintea ta se afla intr-o stare de “flow” in care ideile pur si simplu curg, apoi te ocupi de viata ta personala unde nu intalnesti aproape nicio dificultate..

 Stii despre ce vorbesc?

Calatorii-prin-sunet-zi

Calatorii prin sunet

De asemenea se pare ca sunt zile in care totul pare sa mearga anapoda. De la modul in care te simti, la traficul infernal, la imprimanta care nu mai merge la munca, la colegul sau seful care se rasteste la tine si apoi simti ca nu mai ai chef de nimic. Mai mult de atat, se intampla sa mai fii si intr-o stare de ameteala si slabiciune fizica.

Ce face diferenta dintre cele doua scenarii de mai sus?

Am descoperit un lucru interesant care o sa te surprinda: cauza tuturor intamplarile negative este in functie de modul in care pleci la drum, dimineata. Si cand zic drum, nu ma refer atunci cand iesi din casa, ci din momentul in care deschizi ochii si te trezesti.

Care-i primul gand care-ti vine in minte dimineata? Dar senzatia pe care o simti imediat dupa acest prim gand? Daca pastrezi trend-ul acestui prim gand si acestei prime senzatii, in acest stil iti va merge toata ziua. S-ar putea sa-mi spui ca zilele bune “doar se intampla” si la fel cele “rele”. Nu doar “se intampla”. Te poti autoeduca si-ti poti crea ritualuri mentale productive in care sa intri automat, imediat ce organismul tau incepe sa te trezeasca. De exemplu, daca stiu ca a doua zi am de creat cateva articole si calatorii prin sunet, imediat ce deschid ochii incep sa zambesc si sa intru intr-o stare de energiare, creativitate, curiozitate, prezenta si/sau pasiune.

Fac asta din 2008 si tocmai de aceea am creat aceasta calatorie prin sunet care te sustine prin intermediul unor tehnici specifice astfel incat sa-ti modelezi fiecare zi exact asa cum iti doresti. Ascult-o zilnic si creaza-ti ritualurile mentale astfel incat zilele bune sa devina regula, nu exceptia.

Calatorii prin sunet