Ia o pauza

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos! “VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie. Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor.... Citește mai mult »
  • 39 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 2 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

produsebiomag_produse_bio

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Durata: 6 minute

Continut curs:

Cand faci ceva anume, fie ca esti angajat, freelancer, antreprenor, investitor sau te ocupi de un hobby, sunt momente in care simti nevoia sa iei o pauza. Unii trateaza acest semnal al corpului nostru ca pe o pauza de tigara sau de cafea. De fapt, corpul iti comunica ca doar are nevoie de cateva momente in care mintea sa se limpezeasca. Doar sa stai fara sa te gandesti la ceva anume, sa respiri profund si sa-ti relaxezi corpul.

Acest moment de introspectie este nepretuit pentru organismul tau. Este o reincarcare a bateriilor in mod natural, care vine din interiorul tau. Cand ramai cu atentia pe momentul de “Aici si Acum”, sistemul imunitar functioneaza in parametri normali si-ti ofera cele mai bune rezultate acum.

Calatorii-prin-sunet-pauza

Calatorii prin sunet

Cel mai bine este sa iei aceste pauze de doar 5 minute la fiecare 50 de minute de lucru focalizat si concentrat. In momentul in care iti spui ca vei lua aceasta pauza si mintea ta stie ca vei face asta dupa 50 de minute, iti va umple acest interval de timp cu o stare de concentrare potrivita pentru ceea ce faci. Daca incepi sa lucrezi fara sa-ti setezi un moment in care sa faci pauza, risti sa experimentezi anumite momente de frustrare si acestea sunt cauzate de faptul ca mintea si organismul tau nu stiu cand vei lua o pauza.

Am creat aceasta calatorie prin sunet sub forma unei povesti in care tu esti personajul principal. Folosim o tehnologie care ne permite inregistrarea vocii asfel incat sa putem obtine un sunet stereo 3D. Ce inseamna acest lucru? In timp ce asculti si incepi sa te relaxezi, vei putea localiza mental vocea ca venind din diferite directii si chiar din spate. Acest lucru te transpune intr-o stare in care mintea ti se elibereaza de ganduri si tocmai de aceea aceasta pauza de 5 minute este foarte eficienta.

Vei observa schimbari precum imbunatatirea calitatii timpului, te concentrezi mai usor, ai mai multa energie la sfarsitul zilei astfel incat sa mai poti face ai alte lucruri care tin de viata ta personala si ai forte proaspete cand te intorci la proiectele tale. Daca iti doresti toate aceste lucruri, atunci calatoria prin sunet “Ia o Pauza” este pentru tine.

Calatorii prin sunet