Recunostinta

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos! “VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie. Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor.... Citește mai mult »
  • 39 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
5 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 5 5 voturi, media: 4,80 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

produsebiomag_produse_bio

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Durata: 12 minute

Continut curs:

Asa cum ii spune si numele, aceasta calatorie prin sunet este dedicata recunostintei. Am observat ca acest muschi emotional merita exersat mai des decat cred unii oameni. Cateodata uitam sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem si ne concentram eforturile asupra ceea ce nu avem inca.

“De multe ori oamenii ma intreaba cum am reusit sa fiu fericit desi nu am maini si picioare. Raspunsul cel mai rapid este ca aveam de ales. Puteam sa fiu furios pe faptul ca nu am maini si picioare sau puteam sa fiu recunoscator pentru ca am un scop. Am ales recunostinta.” – Nick Vujicic

Calatorii-prin-sunet-recunostiinta

Calatorii prin sunet

Oamenii care sunt recunoscatori sunt mai rezistenti la stres. Exista mai multe studii care atesta faptul ca in fata unor traume puternice, in fata suferintei, daca oamenii au o atitudine de recunostinta, se vor recupera mai repede. Recunostinta ofera oamenilor acea perspectiva din care pot interpreta evenimentele negative din viata lor si se pot pazi de stresul post-traumatic si de perioade de anxietate.

S-au facut studii care au inclus mii de oameni cu varste cuprinse intre 8 si 80 de ani si s-a observat ca oamenii care practica recunostinta au raportat in mod constant o multitudine de beneficii:

Fizice:

- un sistem imunitar mai puternic;

- tensiune arteriala mai scazuta;

- fac mai mult sport si au grija mai multa de sanatatea lor;

- dorm mai mult si se simt mult mai revigorati cand se trezesc;

Psihice:

- emotii pozitive mai intense;

- mai alerti, atenti si plini de viata;

- mai multa bucurie;

- mai mult optimism si fericire;

Sociale:

- mai generosi si avand compasiune pentru cei de langa ei;

- ierti mai usor;

- te simti mult mai putin singur si izolat;

Beneficiile sociale sunt in mod special importante pentru ca, pana la urma, recunostinta este o emotie sociala. Tocmai pentru ca starea de recunostinta aduce cu ea atat de multe beneficii, am creat aceasta calatorie prin sunet care iti indreapta atentia catre acele lucruri din viata ta pentru care simti recunostinta cel mai mult. Ascult-o in fiecare zi si observa cum beneficiile acesteia apar in viata ta.

“Recunostinta este cea mai sanatoasa dintre toate emotiile. Cu cat esti mai recunoscator pentru ceea ce ai, cu atat este mai probabil ca vei avea mai multe lucruri pentru care sa-ti exprimi recunostinta” – Zig Ziglar

Calatorii prin sunet