Putere Interioara

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos, apasa pe imagine! Durata: 14 minute Continut curs: Am convingerea ca noi oamenii avem ceva special, diferit de orice alta fiinta. Suntem capabili sa facem foarte mult rau, insa putem sa facem si foarte mult bine. Sunt convins ca undeva avem o scanteie ce... Citește mai mult »
  • 39 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 3 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos, apasa pe imagine!

produsebiomag_produse_bio

Durata: 14 minute

Continut curs:

Am convingerea ca noi oamenii avem ceva special, diferit de orice alta fiinta. Suntem capabili sa facem foarte mult rau, insa putem sa facem si foarte mult bine. Sunt convins ca undeva avem o scanteie ce tine mereu aprins focul din interiorul nostru. Din acest foc se pot forma multe resurse printre care vointa, determinarea, puterea de a fi perseverent, etc.

Puterea interioara - cursuri online

Puterea interioara – cursuri online

Atunci cand in situatiile dificile alegem sa privim in interior, lucrurile se linistesc si putem realiza foarte multe. Ce face diferenta? De ce este acest produs diferit de celelalte produse de acest gen?

  1. Tehnologia folosita ne permite inregistrarea vocii astfel incat sa obtinem un sunet stereo 3D, in care mintea creaza efectul de spatialitate in jurul tau. Astfel naratorul sau personajele care poarta un dialog, se vor auzi din diferite locuri din jurul tau. Acest lucru transforma experienta de ascultare intr-una reala astfel incat schimbarea are loc natural.
  2. Firul logic al povestii este unul original si este conceput de un NLP Trainer. Mintea se relaxeaza, se destinde in timp ce asculta povestea si modeleaza implicit resurse dezvoltate prin tehnici NLP.
  3. Vocea este antrenata pentru a crea o atmosfera prielnica schimbarii. Aceasta creaza o atmosfera in care iti lasi grijile deoparte si intri intr-o stare prielnica pentru invatare.
  4. Programarea Neuro-Lingvistica este domeniul dezvoltarii personale in care schimbarea de produce cel mai rapid. Tocmai de aceea folosim tehnici NLP pentru ca atunci cand asculti o calatorie prin sunet, sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Ce primesti atunci cand asculti calatoria prin sunet “Putere Interioara” ?

-          Convingerea: “Am toate resursele de care am nevoie”.

-          Cele doua resurse ce se imbina excelent cu aceasta: Perseverenta si Vointa.

-          Apoi incorporezi convingerea: “Pot face asta si deja stiu ca pot sa o fac”.

-          La acestea se adauga cadrul mental cu ajutorul caruia pleci la drum deja victorios.

Toate acestea formeaza un pachet complet si se imbina cu povestea, sunetele, tonul vocii si efectele sonore astfel incat calatoria prin sunet “Putere Interiora” iti ofera o experienta interioara transformatoare.