Redecorarea Camerei Convingerilor

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
 • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos! “VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie. Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor.... Citește mai mult »
 • 29 RON
 • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 3 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

produsebiomag_produse_bio

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Durata: 13 minute

Continut curs:

Convingerile pe care le avem sunt precum tuburile de pictura ale unui artist, materialele cu diferite texturi ale unui croitor sau precum instumentele muzicale dintr-o orchestra, pentru un dirijor. Da, aceasta este cea mai potrivita metafora. Fiecare dintre cei trei poate crea o opera de arta sau nu.

Gandeste-te cum ar fi daca ai avea la indemana un exercitiu prin care sa-ti poti schimba o convingere care te limiteaza? Printre acestea se numara: “Nu pot sa merg in mod constant la sala” sau “Nu merit aceasta promovare” sau poate chiar “Nu merit sa fiu fericit”. Multi traiesc o viata intreaga cu aceste convingeri si daca ajuns sa-si dea seama ca le au, nu stiu ce sa faca pentru a face o schimbare in viata lor. De cele mai multe ori, sub valuri de stres, frustrare, suparare si furie, unii ajung sa-si accepte aceste convingeri si traiesc toata viata cu ele.

Redecorarea camerei convingerilor- cursuri online

Redecorarea camerei convingerilor

Cand adopti o convingere noua si productiva, poti sa simti asta in interiorul tau. Respiri intr-un mod diferit, te misti diferit si cand te uiti in jurul tau, ceva pare schimbat insa cateodata nu poti sti exact care este acel lucru…

De ce sa asculti calatoria prin sunet “Redecorarea Camerei Convingerilor”?

 • Pentru ca doresti sa ai o minte sanatoasa si un stil de viata echilibrat;
 • Pentru ca doresti sa faci mai multe lucruri intr-o zi;
 • Pentru ca doresti sa ai mai mult timp liber;
 • Pentru ca doresti sa ai mai multi bani;
 • Pentru ca doresti sa inchei la timp proiectele;
 • Pentru ca doresti sa-ti dezvolti resurse emotionale;
 • Pentru ca doresti sa ai un fizic sanatos si sa scapi de kilogramele in plus;
 • Pentru ca doresti sa renunti la unele obiceiuri cum ar fi fumatul sau consumul de alcool;

In spatele tuturor acestor lucruri exista convingeri care ne sustin comportamentele si acum le poti schimba si inlocui cu unele care sa te ajuta, folosind calatoria prin sunet “Redecorarea Camerei Convingerilor”.

Ce face acest produs diferit de alte produse audio?

 1. Folosim o tehnologie care ne permite obtinerea efectului Stereo 3D, cu un sunet clar si curat;
 2. Firul logic este construit sub forma unei povesti unde tu esti personajul principal. Fiecare parcurgere a acestei calatorii este unica, tu fiind liber sa alegi in fiecare clipa. Mintea iti este stimulata sa fie atenta la toate simturile astfel incat intreaga calatorie este foarte detaliata
 3. Tehnicile pe care le folosim sunt din Programare Neuro-Lingvistica (NLP). Acesta este domeniul numarul 1 de dezvoltare personala din lume.
 4. Vocea ce te ghideaza este special antrenata pentru a inregistra calatorii prin sunet. Astfel iti vei putea concentra intrega atentie asupra calatoriei prin sunet.

Am adus acest instrument in fata ta. Depinde doar de tine daca esti determinat sa faci o schimbare pozitiva in viata ta.