Cum este un campion?

Alatura-te LTAcademy pentru a vedea cursul

- Sau -
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 2 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Cine este John Calvin Maxwell?

S-a născut în 1947, în Garden City- Michigan, S.U.A, şi este unul dintre cei mai respectaţi şi influenţi lideri la nivel internaţional, cu o vastă experienţă în leadership. John C. Maxwell a pregătit profesional peste 350.000 de oameni pe an prin conferinţele ţinute în toată lumea şi peste 1.000.000 de persoane prin intermediul resurselor online.
Autor a peste 30 de titluri, cu vânzări de aproximativ 19 milioane de exemplare, Dr. John Maxwell este fondatorul EQUIP, o organizaţie non-profit care a perfecţionat profesional peste 5 milioane de lideri din 126 de ţări ale lumii. În fiecare an el vorbeşte în faţa liderilor unor importante şi puternice companii din America, din Fortune 500 (cum ar fi: Microsoft, Delta, Lilly), dar şi din alte state ale lumii.
Cele mai cunoscute titluri ale lui Maxwell, vândute în peste un milion de exemplare sunt: Cele 21 de legi incontestabile ale leadership-ului, Dezvoltă liderul din tine şi Cele 21 de calităţi indispensabile ale unui lider.

John Maxwell - curs online

John Maxwell – curs online

Un cuvânt de la John Maxwell

“Cu toţii am beneficiat de epoca industrială, de epoca tehnologică şi, mai recent, de epoca informaţiei. Fără vreo întrebare, am intrat în cea mai influentă epocă … epoca asocierii. Niciodată până acum nu a fost mai crucial să fii conectat sau asociat cu oameni influenţi. Aceasta este, în special, adevarată pentru oamenii care sunt în industria mea … cei care au meseria de autor, speaker, trainer sau coach. Fără îndoială că cel mai mare impact în viaţa ta personală şi profesională va fi determinat de “cu cine” esti asociat şi de “conexiunea” ta cu ei.” … John C. Maxwell

Pentru a reuşi în viaţă trebuie să te specializezi într-un anumit domeniu. Ca să poţi să-ţi conduci afacerea trebuie să înveţi de la cei mai buni şi John Maxwell este această persoană. Principalul vis al lui John Maxwell este să transmită mai departe aceste învăţături şi asta nu poate decât să ne bucure, pentru că şi echipa TimeTV.ro doreşte acelaşi lucru.

Unul dintre citatele care definesc pe scurt acest program este “Nu este important nu numai ce înveţi, ci şi de la cine înveţi”.