Daruind vei dobandi

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Cursuri online De ce “Daruind vei Dobandi”? Dintr-un motiv foarte simplu – pentru ca functioneaza! A functionat de fapt din totdeauna, doar ca nu a fost constientizata pana acum importanta lui. Noroc cu anotimpul economic in care ne aflam! Daca inainte mergea sa iti dezvolti afacerea fara sa te intereseze prea mult de parteneriate, de... Citește mai mult »
  • 120 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 1 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Cursuri online

De ce “Daruind vei Dobandi”? Dintr-un motiv foarte simplu – pentru ca functioneaza!

A functionat de fapt din totdeauna, doar ca nu a fost constientizata pana acum importanta lui. Noroc cu anotimpul economic in care ne aflam! Daca inainte mergea sa iti dezvolti

afacerea fara sa te intereseze prea mult de parteneriate, de data asta lucrurile sunt exact pe dos – fara parteneriate esti foarte rapid falit.

De la cele mai mari pana la cele mai mici firme, toate recunosc acum nevoia parteneriatelor.

Liviu Pasat - cursuri online

Liviu Pasat – cursuri online

Lipsa instruirii, a informatiilor de calitate, a unei culturi in directia asta, se reflecta insa foarte mult si in domeniul networkingului din Romania – foarte multi considerand ca intalnirile de networking sunt intalniri de vanzare.

Cu toate ca nu e exclusa posibilitatea asta la o intalnire – networking-ul inseamna in primul si in primul rand construirea de relatii pe termen lung, bazate pe respect si integritate.

Si sa nu uitam ca in spatele oricarei afaceri, se afla intotdeauna niste oameni. Oamenii sunt cei care fac afacerile sa functioneze.

Care sunt principalele puncte pe care se sprijina activitatea unui networker profesionist, care sunt abilitatile de care are nevoie, care sunt actiunile pe care ar fi necesar sa le faca in mod consecvent – sunt intrebari la care ar fi bine ca fiecare dintre noi sa aflam raspunsul de la cei care au experienta in domeniu.

Ce primesc participantii? Informatii valoroase pentru imbunatatirea comunicarii si a abilitatilor in networking.

Pentru ca si in afaceri, ca si in viata personala, una din abilitatile de baza o reprezinta – ce sa vezi – tot comunicarea!