Cum s-a nascut zodiacul? Ce este Karma si destinul?

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Astrolog Minerva Religia respinge astrologia? NU. Sfinţii părinţi, în tinereţe, au fost cunoscători într-ale astrologiei. Există destule scrieri ale acestora în care se vorbeşte despre astrologie şi chiar în Biblie se găsesc referiri la ea. Cel mai sintetic mi se pare a fi Ioan Damaschinul care în Dogmatica sa, la capitolul VII, vorbeşte fără patimi... Citește mai mult »
  • 20 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5 2 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Astrolog Minerva

Religia respinge astrologia?

NU. Sfinţii părinţi, în tinereţe, au fost cunoscători într-ale astrologiei. Există destule scrieri ale acestora în care se vorbeşte despre astrologie şi chiar în Biblie se găsesc referiri la ea. Cel mai sintetic mi se pare a fi Ioan Damaschinul care în Dogmatica sa, la capitolul VII, vorbeşte fără patimi şi fără ironie despre astrologie. Poate nu întâmplător, în această ştiinţă avem două Case care se referă la religie şi credinţă – a 9-a şi 12-a. Dar, aşa cum se întâmplă şi în prezent, au apărut şi dintr-aceia care profitau de pe urma credulităţii oamenilor, iar Biserica s-a ridicat împotriva şarlataniei nu a astrologiei.

Care este deosebirea dintre astronomie şi astrologie?

Astronomia lucrează cu cerul real, pe când astrologia cu un cer fictiv, acel cerc de 360 de grade.

Minerva (Gabriela Dima) - astrolog

Minerva (Gabriela Dima) – astrolog

Horoscopul şi zodiacul înseamnă acelaşi lucru?

NU. Zodiacul se referă la cele 12 semne astrologice pe când horoscopul, termen de origne elenă, se referă la o temă astrală ridicată la un momentdat pentru o persoană.

Ce este zodiacul?

Zodiacul este porţiunea dintre Tropicul Racului şi Tropicul Capricornului asemeni unei centuri, în care linia Ecuatorului se păstrează ca un fir roşu. Această bandă cu o circumferinţă de 360 de grade este împărţită în 12 sectoare de cerc. 360 : 12 = 30

 Ce sunt semnele zodiacale?

Sunt combinaţiile elementare, cu caracteristici specifice. Sectoare de cerc a câte 30 de grade reprezintă un anumit semn zodiacal. Semnele zodiacale comportă caracteristici care face ca fiecare dintre noi să fie o entitate astrală in sine. Nu există însă un nativ care să reprezinte strict doar o anumită zodie. Acest lucru se întâmplă doar în cazul persoanelor care au şi Ascendentul în acelaşi semn în care se află Soarele natal. Este însă doar o ipoteză deoarece , în realitate chiar şi aceşti nativi sunt diferiţi deoarece intervin şi alţi parametri în ecuaţie.

Cele 12 semne sunt… – Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Zodiacul clasic începe de la 00gr00 Berbec şi se termină la 360gr00 Peşti.