Cele zece iluzii ale omenirii

Alatura-te LTAcademy pentru a vedea cursul

- Sau -
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 1 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

banner-produsebiomag-TTV

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Neale Donald Walsch

CELE ZECE ILUZII ALE OMENIRII.

- NEVOIA EXISTA

- EȘECUL EXISTĂ

- LIPSA DE UNITATE EXISTĂ

- LIPSURILE EXISTĂ

- CERINȚELE EXISTĂ

- JUDECATA EXISTA

- CONDAMNAREA EXISTA

- CONDITIONAREA EXISTA

- SUPERIORITATEA EXISTA

- IGNORANTA EXISTA

Acesta, nu numai că este prima iluzie dar este și platforma pe care toate celelalte nouă se sprijină. Nevoia este non-existentă în Univers. Universul are nevoie de ceva? Cum poate viața să aibă nevoie de ceva. Universul este viață. Atunci când emiți gândul că ai nevoie de ceva, mintea de fapt, așteaptă un rezultat. În mintea ta (din experiența acumulată, de la școală, de la mama, de la tata) se conturează cum ar trebui să se desfășoare experiența. Atunci apare nevoia. Prin definiția ei NEVOIA nu este un lucru rău, și aici mă văd nevoit să amintesc o poveste populară.

Citez: „ Atunci cănd ești singur și nu te descurci, și ți-ar prinde bine o mână de ajutor, strigă la NEVOIE, ea o să vină să te ajute”.

Cele zece iluzii ale omenirii ganditor solutia Dezvoltare Personala - Personal DevelopmentDacă privești NEVOIA ca o oportunitate de progres, eu zic că te folosești de acestă iluzie a umanității să ajungi pe culmi înalte. Pentru că, încercând să îndeplinești un scop și în mintea ta îl vezi că trebuie făcut într-un anumit fel vei depune efortul să gândești, să găsești soluția.

Dacă te superi, te necăjești peste măsură, atunci când nu reușești, atunci este grav. Tu te situezi înăutrul problemei, singura soluție este aceea la care te gândești obsesiv și începi să pierzi adevărul de lângă tine, din fața ta, nu mai vezi infinitatea de solții/probabilitați din jurul tău.

 Cred că ni s-a întâmplat tuturor să lucrăm la ceva și cu cât puneam presiune să terminăm, să găsim o soluție, și ne focalizam mai mult, mai intens, cu atât ne adâceam mai mult in probleme. Dacă o lăsam o oră, o zi deoparte, soluția venea ca prin minune și aproape că râdeam de cât de simplă era soluția.

NEVOIA trebuie să fie un energizant. Trebuie să te situezi înafara ei, să o folosești. Nu trebuie să te lași condus de ea. TU trebuie să te folosești de ea.

Faptul că noi credem că avem nevoie de ceva duce la o trăire, care această trăire duce la o nevoie, care duce la o experiență. E…. aici e marele secret. Care este experiența ta? Este ca și cum te întreb, care este viața ta? Ești fericit? NEVOIA ta care este și cât de mare este. Te macină in fiecare zi pe interior sau ești senin și o privești ca pe o provocare.