Treci la un alt nivel în viața ta folosind Emotional Freedom Technique I

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos! “VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie. Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor.... Citește mai mult »
  • 49 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 3 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

banner-produsebiomag-TTV

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Scapă pentru totdeauna de ”Nu pot să reușesc pentru că …”, cu Nicoleta Nistor

În acest curs vei afla despre o metodă simplă și practică ce te ajută să elimini emoțiile și sentimentele negative, dureri fizice din cele mai diverse și chiar convingeri limitative, adică exact acele lucruri care te împiedică să îți atingi potențialul maxim: EFT.

EFT este abrevierea de la Emotional Freedom Technique. Emotional Freedom Techniques este, așa cum îi spune și numele, o tehnică de eliberare emoțională. Este o metodă sigură, neinvazivă, ce îmbină acupresura chineză – acupunctură dar fără ace – cu psihologia modernă.

EFT este folosit de consilieri, psihologi, psihiatri, terapeuți, maeștri ai succesului precum Wayne Dyer, Joe Vitale, Louise Hay, Jack Canfield sau Bob Proctor, dar și de sute de mii de oameni obișnuiți, din întreaga lume, pentru a obține rezultate remarcabile în viața lor.

Acest curs nu este despre partea teoretică a metodei, poți participa la unul din seminariile mele gratuite sau poți intra pe site-ul meu ca să afli mai multe informații despre metodă. Acest curs este unul foarte practic, ce te ajută să elimini acele convingeri ce te țin pe loc: ”Nu pot să reușesc pentru că …”. Și aici te las pe tine să completezi…

Pentru că știu din proprie experiență și din seminariile pe care le fac, că doar un curs introductiv nu îi ajută suficient pe oameni. ”Ok. Am învățat tehnica și acum ce fac cu ea? Cum pun problema mea pe tehnică?” sunt întrebări foarte întâlnite la cursanți. Și îi înțeleg, pentru că exact așa m-am întrebat și eu acum câțiva ani în urmă atunci când am aflat metoda.

La acest curs vei învăța rapid noțiunile de bază ale acestei tehnici și vei practica pe acele convingeri limitative care te țin pe loc și nu te lasă să îți atingi potențialul maxim. Acele lucruri pe care noi ni le spunem ”Nu pot să reușesc pentru că …”

Convingerile sunt acele lucruri pe care noi le credem adevărate despre noi înșine, despre viață. Așa cum spune Florin Păsat în workshopul ”Atrage abundența în viața ta”, convingerile nu sunt bune sau rele, adevărate sau false, ci sunt convingeri suportive – te ajută să îți îndeplinești un obiectiv și convingeri limitative – care nu te ajută să îți îndeplinești un obiectiv.

nicoleta-nistor

Nicoleta Nistor

Să luăm un exemplu:

Dacă tu ai o părere bună despre tine și o stimă de sine crescută, convingerile tale te vor sprijini în acțiunile tale, adică vei obține cu ușurință un job, sau vei porni cu încredere o afacere, sau vei avea o relație frumoasă. Și acum probabil îți vin în minte rapid câțiva dintre cunoscuții tăi.

Să luăm un alt exemplu:

Dacă tu nu ai încredere deloc în tine și ai o stimă de sine scăzută, te vor ajuta aceste convingeri să obții un job mai bun sau vei avea curajul să începi o afacere? Probabil că nu. Acum realizezi de ce ai avut ”ghinion” până acum și nu ai jobul pe care îl vrei, relația pe care ți-o dorești, banii pe care îi meriți. Convingerile sunt cele care te țin pe loc.

Și eu te invit în acest moment, să îți dai voie să renunți la convingerile limitative și să începi chiar din acest moment să îți creezi viața pe care ți-o dorești. In primul modul vom invata urmatoarele:

Renunță la ”Nu pot să reușesc pentru că…:

MODULUL I

1. Nu am încredere în mine
2. Sunt timid
3. Oamenii au o părere proastă despre mine