Treci la un alt nivel în viața ta folosind Emotional Freedom Technique II

Pentru a vedea intreg cursul, urmeaza pasii de mai jos:
Pasul 1: Inregistrare
- Sau -
Pasul 2: Plata
  • Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos! “VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie. Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor.... Citește mai mult »
  • 49 RON
  • Carduri acceptate pentru plata 30 de zile banii inapoi
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5 3 voturi, media: 5,00 din 5
Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea vota.
Loading...Loading...

Descriere

Produsebiomag.ro – Partenerul sanatos al academiei. Invata cum sa fii sanatos!

banner-produsebiomag-TTV

“VIZIUNEA NOASTRA:  Daca esti genul de persoana care crede ca sistemul sanitar nu iti ofera toate solutiile si crezi ca informandu-te temeinic iti poti salva sanatatea ai ajuns unde trebuie.

Noi credem ca sanatatea personala incepe cu noi si nu in cabinetul unui doctor. Este de datoria noastra sa stim cum functioneaza corpul nostru si cum il putem vindeca cu uneltele date de natura. Iubim produsele bio si am testat beneficiile tratamentelor alternative.

Indepartam cele mai provocatoare afectiuni

Sadim enzime naturale in profunzimea celulei

Veghem pentru o viata fericita

Impreuna Sustinem Viata!  ”

Produsebiomag.ro

 

Scapă pentru totdeauna de ”Nu pot să reușesc pentru că …”, cu Nicoleta Nistor

MODULUL II

1. Nu pot să învăț. Mi-e greu să rețin informații
2. Mi-e teamă de eșec. Dacă am eșuat, înseamnă că nu sunt bun de nimic
3. Trebuie să te lupți din greu pentru orice îți dorești. Nu obțin niciodată ceea ce îmi doresc. Ca să obțin ceva, trebuie să renunț la altceva. În viață trebuie să faci compromisuri.

Nicoleta Nistor

Nicoleta Nistor

Acest curs îl poți parcurge în intimitatea casei tale sau la birou, și am creat pentru tine cadrul ”safe” pentru a-ți rezolva problemele emoționale și cu ajutorul exercițiilor, ghidat de mine, vei reuși să elimini din viața ta acele lucruri care te țin pe loc.

Nu este necesară o pregătire anume ca să urmezi acest curs și să înveți această metodă, ci ai nevoie doar de o minte deschisă, dorința de a te simți mai bine în pielea ta, dorința de a schimba ceva în bine în viața ta.